INTERIEURONTWERP KOMT TOT LEVEN

Dit project hebben wij van interieurontwerp tot uitvoering mogen begeleiden en zijn erg trots op het eindresultaat dat nu in zicht komt.
In augustus 2020 zijn we gestart met de uitvoering van onderstaand interieurontwerp. Het is inmiddels november en de verbouwing is bijna klaar, wat een metamorfose!

In het nieuw interieurontwerp zou de hele benedenverdieping leeg worden gehaald en er komt een aanbouw van drie meter diep zodat er een ruime woonkamer ontstaat. Ook de keuken is compleet verwijderd waarna er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden.

HOE HET BEGON

De basis was een kleine huiskamer en de keuken was te bereiken door een deur.
Om een goede ruimte te krijgen zijn de keukenwand met deur verwijderd.

De nieuwe keuken en vloerverwarming zijn geplaatst, omdat er nog veel moet gebeuren hebben we het bescherming plastic nog maar even laten zitten.

DE UITEINDELIJKE UITVOERING

Als snel konden we opzoek een aannemer die de uitvoering voor zijn rekening zou nemen.
De materialen werden uitgezocht en besteld.
Half augustus werd er gestart, en inmiddels zijn we al erg ver en komt het eind in zicht.

De aanbouw ( 3 meter ) is een feit! Hierdoor is er zoveel meer ruimte ontstaan en kan er een mooie grote eettafel geplaatst worden.

Vloertegels zijn gelegd, en we kunnen gaan beginnen aan de afwerking. Tegen de wand zijn drie Ikea kastjes gehangen met hierboven een stoere eiken plank van 4 cm dik.

Om binnen het budget te blijven hier ook weer gebruikt gemaakt van simpele IKEA kastjes met een mooie eiken bovenblad van 60 mm dik…. wat een stoer tv meubel!

We komen weer snel terug met een volgende updat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *