HOE BELANGRIJK IS VERLiCHTING?

verlichting
beurs verlichting

Verlichting is al snel “het vergeten kindje” bij een ontwerp of het nu gaat om een complete winkelinrichting, een beursstand of een mooie huiskamer, de verlichting is erg belangrijk en wordt vaak pas als laatste aangepakt.

Verlichting is eigenlijk automatisch onderdeel van je woning. Vooral in de donkere maanden komt de waardering van verlichting meer naar voren. Daarnaast is een woning zonder lampen bijna niet denkbaar. Goede verlichting heeft een belangrijke rol in huis. Licht heeft namelijk niet alleen een functionele kant, zoals het makkelijker maken van verrichten van handelingen, maar heeft ook invloed op de sfeer in huis en de kleuren van bijvoorbeeld je meubels.

Het is grappig dat verlichting een prominente rol speelt in de indeling van je woning, maar dit toch vaak als laatste aan bod komt. Wil je hanglampen of toch liever wandlampen of staande lampen? Het is handig om vooraf tijdens een verhuizing of herinrichting van je woning gebruik te maken van een plattegrond. Hierop kan je alle meubels goed in kaart brengen en ook de ruimte die je beschikbaar hebt in je woning per kamer. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar hoe je deze ruimte verlicht wil hebben.

Het effect van winkelinrichting op koopgedrag

Een klant is eerder geneigd iets te kopen als hij zich op zijn gemak voelt in jouw winkel. De inrichting draagt hier zeker aan bij. Maar ook hier speelt verlichting een belangrijke rol.

De interesse van klanten wordt geprikkeld door het karakter en de persoonlijkheid die een winkel uitstraalt. Die aantrekkingskracht wordt eigenlijk al gecreëerd op het moment dat ze voor uw winkel staan. De juiste verlichting speelt een cruciale rol om de sfeer en de inrichting van uw winkel aan klanten te tonen. Een goede gevel-en displayverlichting lokken klanten naar uw etalage. Zorg er dan ook voor dat deze er tiptop uitziet. In de etalage wordt de ziel van de winkelcollectie weerspiegeld. Het zou zonde zijn dat klanten uw etalage zomaar voorbij lopen, omdat ze niet op de juiste manier verlicht wordt.

winkel verlichting

Bespaar niet op de verlichting van uw beursstand of beurswand

Een goede verlichting is essentieel op elke beursstand. Zonder goede verlichting geen mooie beursstand en goede beurspresentatie. En datzelfde geldt voor een beurswand of presentatiewand. Want hoe u zich ook wilt presenteren op beurzen of evenementen, zonder goede verlichting heeft uw beursstand of beurswand niet de uitstraling die deze kan hebben.

Deelname aan beurzen brengt kosten met zich mee en het is daarom zeker in economisch gezien wat mindere tijden verleidelijk om met een stofkam door deze kosten heen te lopen. En daar is niets mis mee. Maar om te bezuinigen op de verlichting is dus erg onverstandig. Daar komt bij dat de prijzen van de standaard halogeen pendelspots de afgelopen jaren naar beneden zijn gegaan waardoor de prijs ervan nauwelijks meer een struikelblok zou hoeven zijn. Natuurlijk, voor bijzondere LED Pendelspots moet nog steeds een redelijk bedrag worden neergeteld, maar er zijn zeker ook “budget” oplossingen leverbaar die uw beursstand of beurswand net zo goed verlichten.

In onze webshop bieden wij prachtige pendelspots voor ieder budget.

Beurs verlichting
beurs verlichting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *